29 aprilie 2015

De astăzi și pe Goodread.ro

Pentru a mă motiva să citesc mai mult și să fiu mai activă din punct de vedere al recenziilor, am decis să mă alătur echipei de pe Goodread.ro și să încep să scriu și acolo. O să fie o provocare având în vedere că vreau să scriu recenziile cărților citite atât aici, cât și acolo. Practic, va trebui să scriu câte două recenzii pentru fiecare carte, pentru că nu le pot lua pe cele de aici ca să le transfer acolo și nici invers.
 Cele de pe blog vor rămâne scrise în același fel, foarte subiective, acide și concentrate pe impresiile mele, iar cele pentru Goodread vor fi puțiiin mai formale, cu informațiile legate de stilul autorului, personaje, acțiune etc structurate mai bine. Practic, am să delimitez cumva aspectele obiective legate de carte de părerea mea, care nu poate lipsi din nimic scris de mine :))Dacă tot am început, trebuie să vă spun că am descoperit site-ul datorită chestiuței cu Topul blogurilor de cărți din România. Puteți arunca o privire șiii mă puteți vota. Subtilă de tot sunt, știu, știu. Deși nu sunt cu siguranță printre cele mai active bloggerițe - datorită liceului și altor factori care mai de care mai trăsniți -, încerc să fac fiecare recenzie cât mai completă, cu date despre personaje, acțiune, ce mi-a plăcut și ce nu, pentru a vă oferi o perspectivă cât mai largă asupra cărții. Consider că, decât 10 de recenzii de 2-300 de cuvinte, mai bine una de vreo 600, dar în care să găsiți detalii legate de cât mai multe aspecte ce v-ar putea interesa. Nu știu dacă-mi și iese inițiativa, dar vă asigur că încerc XD
Iată și prima mea recenzie în noua casă: http://goodread.ro/recenzie-mitago-de-robert-holdstock/ (da, cartea asta m-a cam marcat)

Dacă tot am început și cu promovarea, vă anunț că blogulețul meu are și pagină de Facebook, pe care am decis să devin mai activă (iar dacă vreți să vorbim, iată și profilul personal). Totodată, mă puteți adăuga pe Goodreads, dacă vreți să fiți la curent cu ce mai citesc.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce părere ai?

Ti-a placut? Transmite mai departe!