29 iulie 2013

Unora le trebuie caramizi...

Situatie ipotetica: se ia o fata. Fetei ii este simpatic un baiat.. Fata cunoaste dinainte baiatul, cei doi se inteleg si vorbesc destul de mult. Baiatul, bineinteles, e dragut, inalt, bine facut, inteligent si capabil de a purta o conversatie interesanta pentru mai mult de 10 minute intregi. Simtul oumorului este un bonus. Fata nu stie daca baiatul simte ceva pentru ea, dar e sigura de sentimentele ei pentru el, asa ca incearca sa i le faca cunoscute si lui. Cum?
Pai simplu: petrece mult timp cu el, zambeste, pastreaza o distanta minima, e adorabila si isi scoate la inaintare toate trucurile pentru a-l face sa priceapa ideea. Si, ca orice fata normala, se gandeste ca baiatul va intelege mesajul avand in vedere ca tipa nu e deloc subtila si a mai avut antecedente.
Care e problema? Tipul nu se prinde. Nu se prinde si pace buna! Nu conteaza ca fata are arsenalul nuclear dupa ea, nu conteaza reactiile, nu conteaza micutele gesturi de afectiune atat de evidente. Se ajunge in punctul in care fata sta literally cu urechea pe inima tipului si realizeaza ca bate mai tare, dar el tot pe pomul cel de neclintit face. Nu functioneaza nici chiar frazele de genul "Mai nou fetele au devenit baieti si baietii se poarta ca fetele", menite sa-l faca pe subiectul atentiei tipei sa priceapa ca aceasta nu va fugi peste 7 mari si 7 tari in cazul in care el face primul pas.
Ce ramane de facut? Metoda caramizii. Cum functioneaza aceasta metoda? Pai... e destul de simpla si eficienta: se ia caramida, se scrie mare si sexy "Imi place de tine. Cpt Obvious flies away" pe ea si se arunca fix in fata baiatului, eventual intre ochi, pentru o citire optima a mesajului. Se spera obtinerea de rezultate. Caramida poate fi oricand inlocuita cu un pumn sau cu un Nokia, pentru ca de ce nu? Nu e ca si cum fata mai are ceva de pierdut, dupa toate incercarile tampesti pe care le-a facut in zadar pana in momentul in care apeleaza la minunata metoda a caramizii.

post facut la nervi, bla bla, trece repede, bla bla, oricum se duce-n Nowheretonia intr-o luna, bla bla.

4 comentarii:

 1. No, mai bine sa fie chiori decat sa vada unde nu e. Get my point?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Yep. Dar mai degraba refuzi pe careva decat sa stai. Si sa stai. Si sa tot stai.

   Ștergere
 2. Poate că tipul e pur și simplu timid. :-?
  Băieții din ziua de azi nu prea știu cum să comunice cu fetele.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu e numai faza cu timiditatea, e o intreaga poveste :D Baietii pot sa comunice cu fetele, dar nu pot depasi anumite granite impuse de... nimeni.

   Ștergere

Tu ce părere ai?

Ti-a placut? Transmite mai departe!