18 ianuarie 2013

Ziua clasei

Astazi am avut petrecerea de ziua clasei, in care ne-am aniversat noi pe noi, ca asa e frumos.
A fost o seara draguta, chit ca a trebuit sa impartim aerul cu clasa rivala si eram ceva in genul:
Noi: Daca se pun manele, ne suparam.
Ei: Daca se pune altceva in afara de manele, ne suparam.
Bineinteles ca DJ-ul nostru clasic - Mimi - a incercat sa impace pe toata lumea si a reusit, intr-o anumita masura. Si tocmai in anul in care-si propusese sa petreaca si el ca tot omul... Mda, s-a sacrificat pentru binele majoritatii, si nici n-a fost un sacrificiu, fiindca PC-ul e viata lui.
S-a dansat pe muzica romaneasca, putina straina, melodiile clasice ca dansul pinguinului, el meneaito & co, plus ceva populara si, bineinteles, cateva manele. Tinutele au fost mai ok decat anul trecut (?), cu mici exceptii. Desi exceptiile se stiau dinainte, fiindca unele persoane nu-si pot tine hormonii in frau si... na.
Unii s-au dezlantuit, altii au incercat sa ramana decenti, altii si-au dat frau liber tuturor pornirilor, fie ele tipete, miscari lascive sau alte asemenea lucruri infioratoare. Singurul moment in care clasele s-au inteles a fost cel in care s-a pus Gangnam Style, cand toti au dansat ca-n videoclip si a fost o nebunie totala. In rest a existat un grup care a dansat tot timpul, iar in timpul manelelor s-a intamplat chestia aia extraordinara cu coordonarea: toti de la E au plecat in clasa si toti de la C au iesit la dans.
Cu mancarea o rezolvasera organizatoarele clasei dinainte, deci nu au existat neintelegeri sau batai sau alte gesturi la care te-ai astepta de la fomistii nostri iubiti. Un lucru diferit fata de anii trecuti a fost disparitia perindarii pe la baie, adica fetele chiar au stat cu ceilalti, nu numai in fata oglinzii, aranjandu-si machiajul inca nestricat.
Bineinteles ca s-au facut clasicele poze, moment in care majoritatea fetelor s-au intors cu un duckface de sa le impusti, dar dupa 8 ani ne-am obisnuit cu ele. Clasele au facut abstractie unele de altele, cel putin fetele, ca baietii au mai socializat putin. Eh, dragoste mare intre noi, ce putem spune! Nu, adevarul e ca dintotdeauna ele ne-au crezut fraiere, iar noi le-am crezut... Mda, am crezut ce-am crezut si inca mai credem. Ideea de baza ar fi aceea ca suntem diametral opuse ca personalitate si... mod de dans, daca ma pot exprima asa, pentru ca eu chiar nu vreau sa fac un rezumat necenzurat a ceea ce s-a intamplat in seara asta.
In fiecare an e aceeasi poveste, se intampla aceleasi lucruri si totusi, parca in fiecare an totul devine putin mai bun. Rutina:
- la inceput nimeni nu se duce sa danseze pentru ca holul e gol
- doamnele profesoare ne imping la dans
- cu totii incep sa danseze si melodiile devin mult mai bune
- ne oripilam de ce vedem
- melodiile devin proaste
- oamenii merg sa se-ndoape
- Pinguinul/ Meneaito/ Macarena salveaza ziua
- apar manelele, care sunt inchise la fel de repede cum au fost si deschise
- apare o sarba sau o hora care se termina pana sa intelegi pasii
- se pune un vals si in general se lasa cu nervi
*in tot acest timp unele persoane incearca sa convinga alte persoane sa se miste putin, nu sa stea ca buturugile in mijlocul camerei*
Si, ca o exclusivitate, anul asta s-a pus Smells Like Teen Spirit si nimic nu se mai vedea, privelistea fiind dominata de oameni care dadeau din cap. Nu toti, bineinteles, fiindca e mult mai simplu sa te misti pe "Chef de chef", "Aoleu am bani si aur", "Papusa mea tunata" sau ce melodii or mai fi pe acolo /facepalm. Eu nu sunt fana melodiilor romanesti, dar a astora... Pff, prefer sa stau la baie tot timpul sau sa-mi pierd orele cu alti plictisiti batuti de soarta printr-o sala de clasa. Pana la urma am cedat si am dansat si pe bataiala asta fara rost - si chiar a fost epic sa-i vedem pe baietii dansand unul cu altul in... felul ala - pentru ca, vorba unei colege, in loc sa mancam salam, il ascultam. Oricum eu sunt praf la orice dans, asa ca n-a mai contat.
Per total petrecerea a fost draguta, mult mai draguta decat anul trecut si nu stiu cu cat mai draguta decat acum 2 ani, fiindca nu-mi amintesc cum a fost atunci. Intr-a cincea parca n-am avut. Acum va trebui sa ne punem pe invatat si sa stam cumintei in casa pana la banchet. Yaaay.

P.S. Atipic mie, n-am facut prea multe poze, asa ca no photo for this post, guys.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce părere ai?

Ti-a placut? Transmite mai departe!