1 ianuarie 2013

Urari pentru noul an

Va fac de la inceput tragica marturisire ca postarea asta e programata. Ceee? Doar n-o sa stau in noaptea de Revelion sa scriu asta, poate am ceva de facut - si prin poate vreau sa zic "Da, Doamne, ceva de facut!".
Asa, va doresc un an nou fericit, plin de sanatate si tot ce mai trebuie, ce mai vreti, chiar si ce nu vreti dar va trebuie. Chit ca se termina in "13", eu sper ca anul asta n-o sa fie prea rau.Acum niste urari a la Chucky:

~ Sa aveti parte de muuulta iubire de la familie, prieteni, animale de companie, iubiti, iubite, extraterestrii sau oricine altcineva.

~ Sa fiti fericiti, sa traiti evenimente remarcabile pe care sa le tineti minte si cand o-ti avea 100 de ani si-o sa le spuneti stra-stranepotilor ce tinerete awesome ati avut.

~ Sa aveti noroc si in plan financiar. 'Nuff said.

~ Sa faceti o chestie din aia cu o moneda pentru fiecare fapta buna sau un jurnal, ca sa fiti siguri ca va amintiti toate lucrurile bune care se intampla anul asta - ca de lucruri rele suntem satui cu totii. Am sa incerc si eu chestia cu biletelele cu lucruri bune si cu monezile, ca am un jurnal de 4 ani si tot nu-i terminat.

~ Sa va intreceti pe voi insiva in cat mai multe domenii si sa perseverati in ceea ce va place sa faceti.

~ Sa fiti sanatosi, sa nu va prind prin salile de asteptare ale spitalelor sau prin farmacii nici macar pentru un plic de Fervex.

~ Sa primiti/realizati tot ce doriti voi, tot ce aveti in plan pentru acest an, pentru ca nimic nu e mai frumos decat sa privesti in urma la finalul celor 365 de zile si sa poti spune ca ai facut tot ce ai vrut sa faci.


Pretty pretty please :3Un comentariu:

Tu ce părere ai?

Ti-a placut? Transmite mai departe!