22 octombrie 2012

N-am idei de titlu

Test azi, test maine, teste si teste si iarasi teste!
Ok, pe bune acum, profesorii nu au alta ocupatie decat sa dea teste? Inteleg ca e un semestru scurt si ca avem nevoie de note, dar teste saptamanale la unele materii... E exagerat.
Trecand de la plansul de mila la ceva mai productiv (nope), tin sa anunt pe toata lumea ca fac revolutie. Fuck yeah, de cand voiam sa fac o revolutie... Am gasit si prilej.
Nu, Chucky nu poate fi pasnica atunci cand e calcata pe bataturi, Chucky nu se lasa invinsa de viata si de niciun personaj figurant care ar vrea sa-si demonstreze superioritatea pe care nu o are. Si nu, Chucky nu va spune la ce se refera, fiind numai si numai problema ei. Detalii pe parcurs, daca revolutia va decurge bine, atunci totul va fi bine. Daca nu... Eh, n-o sa moara nimeni, nu fac uz de forta decat in cazuri speciale. Asta nu e un caz atat de special, desi situatia ma intriga destul de tare.
Biiine, destul aberat pe teme necunoscute, hai sa trecem la ceva mai uman. Sau plusesc. Da, plusul de care toata clasa e mandra, plusul pe care toti l-au smotocit si cu care ne-am mandrit intreaga zi de vineri. Elrich: http://tftcl.blogspot.ro/2012/10/voila.html
Va las in compania minunatei oi si ma retrag, maine avem test la geometrie si sunt necoplanara cu lectiile.

Un comentariu:

Tu ce părere ai?

Ti-a placut? Transmite mai departe!