24 octombrie 2012

Guma de mestecat

Instrumentul principal prin care lumea isi distruge muschii gurii si stomacul sau, mai nou, cel mai epic lucru care ti se poate lipi de camasa.
A patit-o azi o prietena - nu dau nume, si nu, chiar n-am sa dau nume - care a reusit sa-si umple partea laterala a camasii de guma roz spre negru. Cum a reusit nu isi explica nimeni, dat fiind faptul ca biata guma nu era lipita de perete, iar tipa nu se taraste pe podeaua clasei.
Ideea e ca, din cauza faptului ca mai nou camasa arata groaznic si iubita noastra prietena se lipea de tot ce era viu/mort/whatever, sentimente malefice au incoltit in ea. Adica, pe romaneste, s-a autosesizat la o plangere facuta in gluma de o alta tipa si i-a lipit colegei mele de banca guma pe camasa ._. Deci da, acum sunt doua cu hainele distruse.
Glumele de genul asta n-ar trebui facute. Ok, ai patit necazul, asta e, dar nu-l imparti si cu altii. Serios, nu e nevoie. Mai ales daca persoana pe care vrei sa o "onorezi" e cum e. Da, vreau sa spun ca-i sare tandara destul de usor. Si chiar de-ar fi calmul in persoana, asa ceva tot nu se face. E o gluma de prost gust, la fel ca cea cu guma in par. Poate ca unora li se pare amuzanta, dar patitului cu siguranta nu i se pare asa. Unele fete trebuie sa-si taie parti serioase din par din cauza nesimtirii altora, ceea ce nu mi se pare corect deloc.

*Postare facuta din lipsa de chef pentru terminarea altei postari*


Un comentariu:

Tu ce părere ai?

Ti-a placut? Transmite mai departe!