24 septembrie 2012

Extra Life

Ar putea oricand sa nu mai persiste in prostie si sa inceteze cearta aia stupida. Pot sa iau un 4 pe sceneta aia, ma doare. Sa o vad pe ea jucand chestia pe care a scris-o si dupa sa-mi critice mie personajele. Zau asa.
Mda, sunt nervoasa. Foarte nervoasa. M-am saturat de certuri care pornesc din nimic si care nu se mai termina. N-am putea sa facem ca la gradinita? Sa ne certam si cinci minute mai tarziu sa fim din nou prietene?
Ziua de azi a fost una normala... pana la ultima ora. Am murit si am ajuns in Iad, naiba ne-a luat, etc etc. :)) Nu credeam ca e posibil sa se intample asa ceva intr-o ora de optional. Adica... tre' sa recunosc, am avut mancarici sa aleg asta, dar nu ma asteptam chiar la asa ceva. Atatea chestii nu avem de facut nici la romana sau la matematica, dar la optional! Pfff.
Ca sa completam peisajul, el nu da semne de viata, Googga tocmai si-a pierdut live memoria ultimelor zeci de minute ( ceea ce e extraordinar ), iar Michelle a disparut. Si eu imi petrec ultimele ore din ziua asta speciala ascultandu-i pe cei de la Nickelback filozofand despre viata. Probabil am sa trec imediat la ceva mai galagios ca sa ma linistesc complet si sa-mi fac un plan. Da, chiar am nevoie de un plan ca sa ma pot ocupa de tot ceea ce a intervenit in viata mea, sa creez o ordine. Preferabil o lista in care pe primul loc sa stea notele. Si pe el unde sa-l pun? Unde ma pune si el pe mine? Nu pot. Pentru ca asta ar insemna sa fiu atat de nesimtita incat sa-l ignor. Si nu vreau.
Asta vara nu as fi crezut ca atatea lucruri se vor schimba in toamna asta. Iubesc toamna, dar se pare ca ea nu ma iubeste pe mine. Nu atat cat sa-mi dea cadoul pe care i l-am cerut. Mi-a dat o bucatica mica din el azi, de parca stia ca suntem in 24. Dar doar atat. Se pare ca va trebui sa ma duc la vanatoarea de comori pe cont propriu.
Ma intreb de ce viata reala nu e ca un joc. Un joc in care sa am puterea de a atrage atentia celor la care tin, in care sa am vieti in plus si in care totul sa se termine bine sau sa nu se mai termine deloc. Cer atat de mult daca vreau sa am spatele asigurat si, in caz ca totul se termina, sa o pot lua de la inceput, sa fie totul la fel?
Se pare ca da.
Bafta mie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce părere ai?

Ti-a placut? Transmite mai departe!